Om mig & Företaget

Jag som startat Härliga hundar heter Mikaela Boström och är av årsmodell 1987. Jag bor i Tumba med min familj som består av mina 2 döttrar, sambo och självklart våra hundar,Två rottweiler Dunder och Nitro samt chihuahuan Zipper.


Dunder är tjänstehund inom försvaret och tränas för tävling inom bruks och utställning.Jag har jobbat på hunddagis sedan 2004.  Under dessa år har jag lärt känna hundratals olika individer. Jag har lärt mig hur olika alla är och att de inte finns en mall på hur man uppfostrar hund! Jag har hållt mindre kurser på mitt tidigare jobb och brinner för hundar i alla dess former. Jag har genom åren gått på lite föreläsningar för att komplettera mina kunskaper, men inom hund blir man aldrig fulllärd.
Vill även tilllägga att jag är sämst på att stava och skriva allt "korrekt" Men som tur är bryr sig inte hundarna om de ;) Hittar ni fel på sidan så är ni välkommna att maila mig om detta hehe. Huvudsaken för mig är att mitt budskap når fram, och jag hoppas det gör de trotts lite fel här och där :)


Härliga hundar är ett litet företag med stora ambitioner. Vi öppnade 2011. Jag har stora krav på hur ett hunddagis skall vara och det är därför jag efter några års arbete på olika hunddagis väljer att starta eget. För att nu kunna ha det precis som jag vill ha de, och hur är det då?


Jo, jag vill ha ett dagis där det råder harmoni i flocken, alla kan umgås och trivs tillsammans. Det är väldigt viktigt att de är lugnt inomhus, ingen stress. Inne ska man som personal och hund kunna ta de lugnt och bara mysa. Jag tycker även att man ska spendera minst 3 timmar ute per dag och då föredrar jag att jobba med alla hundar lösa, för ett mer naturligt sätt. Därför tillbringar jag mina dagar i skogen eller i rasthagar, framförallt skogen! Och tro det eller ej, det är lättare att ha 25 hundar lösa än 2 ;)


Det är väldigt viktigt med nöjda kunder och jag vill ha en öppen dialog om hur alla trivs, dela med er av ris och ros! Man kan alltid bli bättre och med hjälp av era åsikter ska vi bli det bästa dagiset, eller hur?


Det som ingår i priset förutom detta ovan är kloklippning 1/vecka. 


Vi har självklart möjlighet till hundvård, såsom tvätt, fön, borstning mot en billig peng :) Priset sätts efter päls/storlek och skick på pälsen. OBS enbart dagishundar